Sheinberg, Samuel I.

From: ]

Sent: Thursday, September 10, 2020 1:39 PM

To: Walsh, Kathryn E.; Carson, Timothy; Sheinberg, Samuel I.; Six, Anne; Whitehead, Nora;
Musick, Vesselina

Subject: FW: Size of Person Question

From: Berg, Karen E.

Sent: Thursday, September 10, 2020 1:39:04 PM (UTC-05:00) Eastern Time (US & Canada)
To:
Cc: elp

Subject: RE: Size of Person Question

A UPE’s pro forma balance sheet should include the value of the interests it holds.

Sent: Tuesday, September 8, 2020 11:52:55 PM (UTC-05:00) Eastern Time (US & Canada)
To: HSRHelp

Subject: Size of Person Question

Hi everyone,

| have a question regarding the size of person test.

P-Ship A and P-Ship A-1 are U.S. partnerships. P-Ship A is its own UPE and also the UPE of P-Ship A-1. P-Ship A-1 is the
acquiring entity. Both P-Ship A and P-Ship A-1 were formed for purposes of the underlying transaction — namely P-Ship
A-1's acquisition of less than 20% of the voting shares of Issuer I. Neither P-Ship-A nor P-Ship A-1 has regularly prepared
financial statements.

Question: When calculating the size of the acquiring person pursuant to Section 801.11(e), must P-Ship A include on its
pro forma balance sheet the value of its interests in P-Ship A-1 even though it controls P-Ship A-1 and thus will include
the value of P-Ship A-1’s assets and net sales, if any, when calculating its size? Please note that neither P-Ship A nor P-
Ship A-1 have any assets or annual revenues other than the cash P-Ship A-1 will use to acquire certain voting shares of
Issuer |, and we understand that we can disregard this cash when assessing whether P-Ship A satisfies the size of person
test. See 16 C.F.R. § 801.11(e)(1)(ii); Premerger Notification Practice Manual 5" ed., Nos. 81, 88.

Please advise if you need any additional information.

Thank you in advance!









