From: Walsh, Kathryn E.

Sent: Tuesday, March 22, 2016 3:09 PM

To:

Subject: RE: Interpretation Question Regarding Rule 802.10

You analyze companies as they stand before the transaction. So, here any backside filing would be
exempt under 802.4 because all X holds is cash and cash equivalents.

From:
Sent: Tuesday, March 22, 2016 11:33 AM

To: Walsh, Kathryn E.
Subject: Interpretation Question Regarding Rule 802.10

Hi Kate,

We are analyzing whether there is the need for a potential backside filing based on the facts below and
we would appreciate your insight.

Corporation X is a blank check development stage company. Corporation X was formed as public
company for the purpose of effecting a merger, capital stock exchange, asset acquisition, stock
purchase, reorganization or similar business combination with one or more businesses or assets.
Corporation X is a “shell company” as defined under Regulation M under the Exchange Act of 1934
because Corporation X has no operations and nominal assets consisting solely of cash and/or cash
equivalents. Corporation X generated less than $0.5 million of non-operating income in the form of
interest on cash and cash equivalents from the proceeds derived from the Public Offering in the most
recent fiscal year.

Corporation X will be acquiring all of the non-corporate interests of Company ABC. Certain Company
ABC non-corporate interest holders will receive in excess of $78.2 million of Corporation X voting
securities as partial consideration for the transaction; however, no such rollover holder will have a per
centum increase in its indirect ownership of Company ABC (i.e., indirect ownership of Company ABC
through Corporation X) as a result of the transaction. The only operations within Corporation X will be the
non-operating interest income generated by Corporation X and that of Company ABC. A filing will be
required for Corporation X to acquire Company ABC.

Given the above, do you agree that the ABC non-corporate holders receiving in excess of $78.2 million of
Corporation X voting securities do not have a backside filing obligation pursuant to 16 CFR 802.10?

Please see https://www.ftc.gov/enforcement/premerger-notification-program/informal-
interpretations/0904003.

We very much appreciate your assistance.

Best regards,








