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Verne, B. Michael

Sent: ursday, November 14, 2013 9:52 AM

To: Verne, B. Michael; Walsh, Kathryn
Subject: Question

Mike and Kate —

Quick question for you: Where an acquiring entity is held 50/50 by two UPEs, am | correct that each UPE separately
submits a filing, and each pays a separate filing fee {i.e., a total of two fees)? My recollection is that where the acquired
entity has two UPEs you only pay one fee, but where the acquiring entity has two UPEs you're stuck with two fees. But |
confess it has been a while since this situation has arisen, so | wanted to double check. Thanks in advance. | hope you
both are well.
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1. The acquiring entity can file on behalf of the two UPEs on
one form.

2. Two fees unless covered by §803.9(c)
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