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Valuation/Fee Threshold Question

FW: Valuation Question

We have a transaction structured as a merger that is reportable based on valuation but want to confirm that the
valuation of less than $141.8 million we are reporting is consistent with the PNO’s view. The relevant facts are as

follows:

{1) A corp. will acquire approximately 60% of B corp. in a merger transaction. A’s ownership interest in B will be
indirect, as described below.

{2) As consideration, A will pay to B's existing shareholders a combination of cash and stock in the corporate
subsidiary of A that will acquire B (“SubCo”), so that after the merger transaction A will own approximately 60%
of SubCo and B’s existing shareholders will own approximately 40% of SubCo. SubCo will own 100% of a
corporate subsidiary (“MergerSub”) that will merge with and into B, so that SubCo will own 100% of B as a result
of the merger transaction.

(3) Concurrent with the closing of the merger, B will be recapitalized with a loan from A on commercial terms, the
proceeds of which will be used to pay off existing B creditors and to provide B with additional cash that will be
distributed to B’s existing shareholders in connection with the merger.

(4) Asa result, A will pay to existing B shareholders an aggregate amount of cash and SubCo equity that is greater
than the HSR reporting threshold, but less than $141.8 million (the “Consideration”), plus the loan amount
which when added to the Consideration is expected to exceed $141.8 million.

We are reporting the transaction value as less than $141.8 million and submitting the corresponding $45,000
filing fee on the basis that debt component of the transaction is not considered part of the reportable transaction value
under existing PNO informal interpretations. See attached prior correspondence with the PNO relating to a similarly
structured transaction where the debt component was not counted as consideration where the loan was to be issued to
the target by the buyer and included an amount to be used to cancel or redeem existing outstanding equity interests. In
that case the entity was an LLC, but we do not believe that leads to a different result here.

Please let us know if you require additional facts.

Thanks,




Verne, B. Michael
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Subject: RE: Valuation Question

| agree with your conclusions
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To: Verne, B. Michael
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Subject: Valuation Question

Mikas,

I am following up on our conversation from last Thursday, March 11th, and have copied
counsel for the target, on this email as well. When we spoke, we explained the following facts relevant to the
transaction:

* Pursuant to a Unit Purchase Agreement (the “Agreement”), Buyer will acquire a 55% interest in Target, LLC
(“Target").

¢ Under the Agreement, Buyer will pay $57.7 million (the “Buyer Payment’) for the 55% interest that it acquires in
Target (the “Buyer Target Interest”).

* As part of the transaction, Target will borrow $75 miltion, which, along with the Buyer Payment, will be allocated
partaily to repayment of Target's existing debt ($37.6 million), with the remainder to be used for working capital
and to redeem the equity of the current Target interest holders.

* As @ result of the transactions described above, the current Target interest holders will receive total proceeds in
the aggregate exceeding $63.4 million.



We discussed that under informal interpretation no. 0404012, the redemption of the equity of the current Target
interest holders by Target, where the acquiring and acquired persons are both Target, is an exempt intra-person
transaction by virtue of Rule 802.30.

Although, as a result of the redemption and Buyer's acquisition of the Buyer Target Interest, Target will be
cortrolled by Buyer, the transaction is nevertheless not subject to the HSR Act because the acquisition is valued
at $57.7 million under the applicable informal interpretation, and does not meet or exceed the $83.4 million size-
of-transaction threshold. The proceeds from the new debt that will be paid to the current Target interest holders
(approximately $37.4 million) are not considered part of the transaction value under this analysis.

We aiso discussed whether alternative characterizations of the redemption payments to the member interest
holders, as either a distribution or the cancellation of the equity interest, would yield a different result.

You confirmed that our conclusion is consistent with the PNO’s interpretation of the HSR Act and its implementing
regulations, that the transaction, on the facts described, is not subject to the HSR Act, and that alternative
chzracterizations of the redemption payments as either distributions or the cancellation of equity interests would
not change the result for this transaction.

Ons additional possibility we did not discuss, but that we do not believe would change the result, is that Buyer is
also considering acting as the lender to Target for all or part of the $75 million, with an expectation that the
company will try to obtain alternative bank financing at some point post closing. Buyer will be repaid for the loan
uncer normal commercial terms.

Please let me know if | have misstated any of the facts or analysis we discussed.

Thenks
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To ensure compliance with requirements imposed by U.S.
Treasury Regulations, *infoms you that
any U.S. tax advice contained in this communication
{including any attachments) was not intended or written to
be used, and cannot be used, for the purpose of (i)
aveiding penalties under the Internal Revenue Code or (ii)
prcmoting, marketing or recommending to another party any
transaction or matter addressed herein.
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This message and its attachments are sent from a law firm
and may contain information that is confidential and
prctected by privilege from disclosure. If yvou are not the
intended recipient, you are prohibited from printing,
copying, forwarding or saving them. Please delete the
message and attachments without printing, copying,
forwarding or saving them, and notify the sender
immediately.



We are not sure what the thinking was on the attached interp. It's
possible that it hinged on being structured as a redemption or
cancellation of shares (not what's happening here). If none of the
shareholders were instrumental in the redemption, that portion of
the transaction would be exempt under 802.30 and 801.15 would
not require that you aggregate it.

With regard to your current transaction, we have pretty

consistently said for the last few years that the size of transaction
takes into account all consideration going to the shareholders,

regardless of where it is coming from.
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