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September 18, 1996

By Messenger

Mr. Richard Smith
Premerger Notification Office
Bureau of Competition
Room 303 o v ‘
Federal Trade Commission : RS
6th Street & Pennsylvania Avenue, N.'W. S e
Washington D.C. 20580

Re:  Contribution of Assets to Existing Partnership

Dear Mr. Smith:

On Monday, September 1
discussed with you whether a prop ion between our respective clients would be subject
to the premerger notification requirements of the Hart-Scott-Rodino Antitrust Improvements Act of
1976 (the “Act”). You requested that we send you a letter setting forth the relevant facts.

The proposed transaction involves two existing general partnerships, Partnership A and
Partnership B. Partnership A proposes to contribute all of its assets (which have a value in excess
of $15 million) to Partnership B, in consideration for a newly-issued partnership interest in
Partnership B (the “Partnership B Interest”). This will result in a dilution of the interests of the
existing partners of Partnership B. The existing partnership agreement of Partnership B will continue
to govern that partnership, but it will be amended in certain substantive respects to take account of
the transaction. Under applicable state law, however, the transaction will not result in a
reconstitution or reformation of Partnership B as a new partnership.

Partnership A will then distribute the Partnership B Interest to.its partners (possibly as a
liquidating distribution in connection with a dissolution of Partnership A), and those partners will be
admitted as partners of Partnership B.

We respectfully request that you conclude that the proposed transaction is not subject to the
premerger notification requirements of the Act. The first part of the transaction, Partnership A’s
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contribution of its assets to Partnership B, should be exempt because it represents a capital
contribution to a partnership in consideration of a partnership interest. The fact that such
contribution is occurring subsequent to the formation of Partnership B should not change this
analysis: functionally, the asset transfer is the same as in a formation, and we perceive no reason why
these functionally-equivalent transfers should be treated differently for purposes of the Act. The
second part of the transaction, Partnership A’s receipt of the Partnership B Interest from Partnership
B, should be exempt because the Premerger Notification Office treats a partnership interest as neither
an “asset” nor a “voting security” for purposes of the Act (so long as the acquiring person will not
hold 100% of the partnership interests). See 52 Fed. Reg. 20,058, at 20,061 (1987). The third part
of the transaction, Partnership A’s assignment of the Partnership B Interest to its partners as a
liquidating distribution, should be exempt for the same reason.

se by Friday of this week. My telephone
hank you very much for finding time in

numbe
your busy schedule to consider these issues.
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