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Richard Smith, Esquire

Senior Attorney

Premerger Notification Office
Federal Trade Commission

6th and Pennsylvania Avenues, N.W.
Room 301

Washington, D.C. 20580
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Dear Dick:

As we discussed, we represent a company that proposes
to complete the following restructuring:

Company A is a large diversified company with assets
and revenues in excess of $100 million. Company A is
its own ultimate parent entity, with no person holding
more than 5% of the common voting securities of Company
A. Company A proposes forming a new company, Company
B, initially with Company A holding 1,000 share of
common securities of Company B. Company B will then
provide all of the common shareholders of Company A
with one share of Company B common voting securities in
exchange for their shares of Company A common voting
securities. Company A will then have canceled its
1,000 share of common voting securities of Company B.
After the restructuring, Company B will hold all of the
common voting securities of Company A, thereby making
it Company's A ultimate parent entity, with Company A
continuing to hold the assets and operations that it
always held. There will be no additiocnal assets or
operations purchased by virtue of this restructuring.
Nor will there be any dilution in the holdings of the
individual shareholders of Company A when their Company
A shares are exchanged for Company B shares.
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Based on the above facts, you indicated to me that this
transaction should be exempt from the requirements of the Hart-
Scott-Rodino Antitrust Improvements Act of 1976, codified at 15
U.S.C. § 18a, under the exemption provided in 16 C.F.R. § 802.10.
Indeed, as discussed under the commentary section of ABA
Interpretation Nos. 38 and 236, the FTC staff interprets 15
U.S.C. § 18a(c)(10) and 16 C.F.R. § 802.10 to permit acquisitions
of the stock of a new shell parent by the shareholders of the
existing entity, in the same percentage prior to the transaction,
even though the shareholders receive shares of a different
issuer.

Please let me know immediately if I have in any way
misunderstood the opinion of the FTC Premerger staff in this
regards. As always, I truly appreciate your assistance in this
matter.

Best regards
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