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From:

Sent: Monday, August 26, 2013 5:29 PM
To: Verne, B. Michael

Subject: RE: Secondary Acquisition

Mike,

I thought 1 would send an email in case that was easier for you.

My client, Company A, is a foreign person. It intends to make an acquisition of shares of Company B, a foreign
issuer. Company A currently holds a minority of the shares of Company B. As a result of the acquisition of the
additional Company B shares, Company A will acquire control over Company B. This would be a reportable transaction.

Rather than acquiring the shares of Company B directly, Company A is considering acquiring 100% of the shares of
Company H, the sole shareholder of Company B. Company H is a holding company and it holds only a minority interest
in Company B. There are bona fide corporate reasons for choosing this structure. If the shares in Company B are
acquired indirectly through the direct acquisition of Company H, does that impact the HSR analysis? Interpretation 223
in the ABA Premerger Notification Practice Manual (4™ Ed.) states that “in the context of an acquisition by a foreign
person of a foreign issuer, any secondary acquisitions are exempt based on the principles of comity.” Would that same
general principle apply here? It would seem that the foreign/foreign nature of the transaction is what gives rise to the
comity principle. Or does the fact Company A is indirectly acquiring control over Company B result in the secondary
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Subject: Secondary Acquisition iBN\/

Hi Mike, 8luliz

Hope you've been having a nice summer. | have a transaction involving a secondary acquisition that | was hoping to
discuss with you. Would you have any availability this afternoon?

Kind regards,






