Verne, B. Michael

From: |

Sent; Thursday, November 08, 2012 6:33 PM
To: Verne, B. Michael
Subject: Question regarding Tender Offer Filing

Greetings Mike,

I'd be grateful for your guidance concerning a prospective HSR filing involving a friendly tender offer transaction. The
parties will execute a merger agreement contemplating the merger of the buyer’s merger sub with and into the target
corporation, however the merger will not take place unless and until the buyer succeeds in purchasing a sufficient
percentage of common stock via a public cash tender offer, in this case a substantial majority (>80%} of the outstanding
common stock.

Accordingly, | have a couple questions that | would be grateful to hear from you on:

1. Because the success of the transaction depends on successfully obtaining enough shares on the open market via
the tender offer, is it correct to deem this a transaction governed under 16 CFR 801.307 \" £5

2. Assuming the transaction is governed under 16 CFR 801.30, is it necessary or proper to submit the merger _
agreement in response to Item 3(b), as one of the "agreements” of the transaction? s NECE >3/~ ERE
DI AEF AN TP
3. For purposes of providing a compliant 803.5(a) declaration, is it acceptable to reference the merger agreement
as the form of notice to the seller that provides disclosure that buyer will engage in an H3R-reportable purchase
of shares, and that the seller will have an HSR filing obligation? No -~ Yoo weep < d22® & P ETIC
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Drop me a line when you get a chance and let me know your reaction — I'd be grateful for your ianth. B
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