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Verne, B. Michael

reom:

Sent: Friday, March 05, 2010 11:39 AM
To: Verne, B. Michael

Subject: Aggregation Question

Hi,Mike:

One year ago, Company A acquired assets (in the form of an exclusive license) of Company B and
simuftaneously purchased voting securities of Company B in the amount of $5mm. Companies A and B filed
notification for these two transactions, aggregated pursuant to 801.14, at the $50 mm (as adjusted) threshold.
Now, Company A intends to acquire additional voting securities of Company B which will resutt in Company A
holding in excess of $50 mm (as adjusted) but less than $100 mm (as adjusted) of voting securities of Company
B. It is our understanding that 801.21 permits this acquisition of additional voting securities with the need for a
new filing despite the fact that the previous HSR filing was both for assets and voting securities. Is this correct?

Thanks,

Circutar 230 Disclosure {(R&G): To ensure compliance with Treasury Department regulations, we inform you that
any U.S. tax advice contained in this communication {including any attachments) was not intended or written to be
used, and cannot be used, for the purpose of avoiding U.S. tax-related penalties or promoting, marketing or
recommending to another party any tax-related matters addressed herein.

This message (including attachments) is privileged and confidential. If you are not the intended recipient, please
delete it without further distribution and reply to the sender that you have received the message in error.
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Nope — § 802.21 requires that you acquire sufficient voting
securities in the first year to cross the threshold. You can then
acquire up to the next threshold for five years.

§ 802.21(a)(3) The acquisition will not increase the holdings of the
acquiring person to meet or exceed a notification threshold (as
adjusted) greater than the greatest notification threshold met
or exceeded in the earlier acquisition.

Notification thresholds only apply to voting securities (see liem
2(c) of the Form and § 801.1(h) of the rules. Although you
exceeded the $50 million (as adjusted) filing fee threshold, you
didn't exceed the $50 million (as adjusted) notification threshold.
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