Verne, B. Michael

Bor. 36
503\5/

From: |
Sent: Wednesday, November 12, 2008 12:01 PM

To: Verne, B. Michael

Subject: Cash Tender Offer

Dear Mike:

We are representing a major shareholder in a transaction that is a cash
tender offer under Japanese law. Assuming that the transaction will
require an HSR filing in the U.S., based on 801.30(a)(3) we believe
that, even if there is an agreement between the acquiring company and
the issuer or the acquiring company and the major shareholders, the
transaction will be treated as an 801.30(a)(3) transaction.

We understand that this will require an 803.5(a) affidavit and a public
announcement. We understand from Interpretation 240 that the public
announcement does not need to include either the price or the number of
shares, even if the price is known at the time of the public
announcement.

Could you please confirm that this is an 801.30(a)(3) transaction and
that the public announcement that is required does not need to include
the price?

Thanks.

Kind regards.
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