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Verne, B. Michael

From: |

Sent:  Wednesday, October 03, 2007 4:39 PM
To: Verne, B. Michael
Subject: FW: 3(d) Question

Hi, Mike,

Wae represent Company A which has entered into a letter agreement to acquire Company B and are seeking
confirmation that such letter will suffice for our 3(d).

¢

The letter of intent;

1. Refers generally to a proposed acquisition transaction whereby Company A will acquire Company B;
2. Contains an exclusivity period during which Company B will not entertain any other transactions or bidders;
3. References the intent of the parties to negotiate a definitive acquisition agreement for the proposed acquisition;

]

4. Is signed by both parties;
5. Notes that neither party has the obligation to proceed with a transaction until a definitive agreement is signed
by both parties.

The letter does not, however, make reference to a purchase price, but as noted above, it does reference the
intent of the parties to negotiate a definitive agreement. | think the parties may file on the basis of this
agreement. Please let me know if you agree.

Thanks, /A\%@t‘f/j—/
|o [ 4’[ o7
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IRS Circular 230 Notice (R&G)

To ensure compliance with requirements imposed by the IRS, we inform you that any U.S. tax advice
contained in this communication is not intended or written to be used, and cannot be used by any
taxpayer, for the purpose of avoiding U.S. tax penalties.
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This message and any attachments may be protected by the attorney/client privilege. If you believe that
it has been sent to you in error, do not read, copy or distribute it. Please reply to the sender that you have
received the message in error and then delete it. Thank you.
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