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Sent: Wednesday, July 11, 2007 7:44 PM
To: Verne, B. Michael

Cc:

Subject: Question

Hi, Mike -

I'm hoping to get your thoughts on this situation.

Our client will acquire voting securities of an issuer in the form of convertible preferred
stock. This acquisition does not require an HSR notification because the value of the shares is less
than $59.8 million. Thereafter, two things could happen that might require an HSR filing:

1. The client, as a holder of convertible preferred stock, may have increases in its
conversion rights as a result of terms of the preferred stock (i.e., the number of shares of common it
will receive upon conversion may increase from time to time) at a time when the value of the
securities held has increased beyond the $59.8 million threshold. It seems that the addition of these
rights would not trigger an HSR filing requirement because there would be no acquisition of additional
shares. Please confirm.

2. At the time of conversion from preferred voting shares to common voting shares the
value of the shares to be held may have crossed the $59.8 million threshold and the client's
percentage share of the outstanding voting securities of the issuer may have increased from the
percentage the client held at the time of its initial investment. However, there would be no change in
the client's percentage share of the outstanding voting securities of the issuer as a result of the
conversion. In these circumstances, would an HSR filing and observation of the waiting period be
required before the shares could be converted?
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IRS Circular 230 Notice (R&G) N ATRA LY,

To ensure compliance with requirements imposed by the IRS, we inform you that any U.S. tax advice
contained in this communication is not intended or written to be used, and cannot be used by any
taxpayer, for the purpose of avoiding U.S. tax penalties.
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This message and any attachments may be protected by the attorney/client privilege. If you believe
that it has been sent to you in error, do not read, copy or distribute it. Please reply to the sender that
you have received the message in error and then delete it. Thank you.





