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Verne, B. Michael B

From:

Sent: Wednesday, November 01, 2006 4:28 PM
To: Veme, B. Michasl

Subject: Question re Intraperson Exemption

Dear Mike:

Our client proposes to acquire {over a period of time) 100% of the voting securities of an issuer
through muftiple acquisitions. In the first acquisition, the acquiring person would acquire 51% of the
voting securities of the issuer, for approximately $51 million. That initial acquisition, on its own, would
not be reportable as the Size of Transaction test is not met.

It is unclear at this time when the subsequent acquisitions would take place (the current draft
agreement contemplates only the first acquisition of 51%), but | wanted to confirm with you that the
intraperson exemption would apply for any of the subsequent acquisitions. Once the acquiring person
acquires 51% of the voting securities in the first non-reportable acquisition, is my undersianding
correct that the intraperson exemption would apply to subsequent acquisitions such that those
acquisitions would not trigger HSR?

Thanks much, Coun ey
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This electronic message is from a law firm. It may contain confidential or privileged information. I you
received this transmission in error, please reply to the sender to advise of the error and delets this
transmission and any attachments.

IRS Circular 230 Disclosure: To ensure compliance with requirements imposed by the IRS, we inform
you that any U.S. federal tax advice contained in this communication (including any attachments} is
not intended or written to be used, and cannot be used, for the purpose of (i) avoiding penalties
under the Internal Revenue Code or (i) promoting, marketing, or recommending to another party any
transaction or matter addressed herein.





