Johnson, Janice C.

From:

Sent: Monday, December 05, 2005 4:36 PM

To: Johnson, Janice C.

Cc:

Subiject: question re: valuation of with minority voling securities
Janice,

| spoke with you on Friday and again today regarding the following guestion about inclusion of minority voting securities in
the value of a transaction. | would like to confirm the answer via email for my records:

Question: In a reportable acquisition of voting securities, must minarity interests in separate entities held by the acquired
person's UPE, which are also being acquired by the acquiring person, be included in the HSR filing, in determining the
value of the transaction, etc.?

Answer Yes, but only in certain circumstances. 16 U.S.C. 801.14 provides that "the value of all voting securities of the
acquired person which the acquiring person would hold as a result of the acquisition” be included in the valuation, but this
is limited to acquisitions where (1) the acquisition of the minority shares independently constitutes a reportable transaction
under HSR or (2) the acquired person (UPE) currently controls the issuer of the voting securilies. L L
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Please advise if the above is correct/not carrect. Loxde ‘*‘F dot

Thank you.
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Reiards,

is A Sena P_u@wf‘t.
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A Viera 4 Curloas

WARNING! This electronic mail transmission is intended only for the addressee. It contains information from the law firm
of | - ich may be privileged, confidential and exempt from disclosure under applicabie law.
Dissemination, distribution, or copying of this by anyone other than the addressee or the addressee's agent is strictly
prohibited. If this electronic mail transmission is received in error, piease notify NG mediately at




