September 14, 2005
VIA FACSIMILE

Michael B. Verne

Premerger Notification Office

Bureau of Competition

Federal Trade Commission

600 Pennsylvania Avenue, NNW., Room 303
Washington, DC 20580

Re: Reportability of Propesed Transaction

Dear Mr. Veme:
This letter will confirm the discussion you had with (i and me this morning.

In connection with the acquisition by a shell corporation of a publicly-traded company, we asked
whether funds used to cash out options in a merger should be included in total deal consideration for the
purposes of determining the size of the transaction. You indicated that those funds should not be so
included.

We also asked whether the acquiring person must include certain items in its pro forma balance
sheet for purposes of calculating whether it meets the size of person test under 16 CFR 801.11(e). The
items identified were (i) the payment to cash out options mentioned in the paragraph above; and (ii) a
payment to employees made on closing to fund a retirement plan obligation of the target company that
becomes payable on change of control. You indicated that neither of these payments should be included
on the pro forma balance sheet and that, in fact, “anything exhausted at the tine of acquisition, you do not
put on the balance sheet.” We further understand that these payments would not be included in total deal
consideration for purposes of determining the size of the transaction.

Pleasc lct us know as soon as possible 1f this letter does not accurately reflect our conversation.
Many thanks for taking the time to speak with me and this morning.

Very truly yours,

PALO ALTO AUSTIN KIRKLAND NEW YORK RESTON SALT LAKE CITY SAN FRANCISCO



