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April 5, 2004

073988.0103
Via FACSIMI.:LE

Mr. B. Michael Verne

Premerger Notification Office
Federal Trade Commission

600 Pennsylvania Avenue, N.W.
Washington, DC 20580

. Re: " Hart-Scott-Rodino Act (“HSR Act”) Filing Requirements

Dear Mr. Verne: _ -
We arle iing to confirm our understanding of the conversation amoné you, -
of the law firm &nﬂ the undersigned on March 16, 2004. SN

* client, the ultimate parent entity (“UPE”) of a corporation (“Corp. A”) and a
limited partn p (“LP”), and a co-owner, will transfer to $ client, Corp. B,
100% of the voting securities of Corp. A and 100% of the limited p interests in LP. At
this time, the parties have decided on a base price of $95 million. To that figure the parties add
the prepayment penalties to be paid by Corp. B on the loans that will be prepaid at closing --

$3.85 million, for a total of $98.85 million.

It is our position that, for purposes of calculating the size-of-transaction under the HSR
Act, the entire debt of Corp. A including prepayment penalties, should not be included in the
purchase price. Interpretation 93, ABA SECTION OF ANTITRUST LAW, Premerger Notification
Practice Manual (3rd ed. 2003). Likewise, the agreement among the parties provides that the
purchase price will be reduced by the debt of Corp. A to be prepaid at closing, $51.3 million, all
of the prepayment penalties, $5 million, and Corp. A's debt not to be prepaid, $2.5 million,
which total $58.8 million. That amount should be subtracted from $98.85 million, which leaves
$40 million approximately. We also noted that Corp. A's debt is not guaranteed by its UPE and
Corp. B will wire the funds to prepay the debt and the prepayment penalties -directly to the
creditor.

The final calculation in the size-of-transaction determination would be to add the positive
estimated working capital adjustment, if any, to the $40 million figure. If that amount is less
than $10 million, approximately, the size-of-transaction would not exceed the $50 million

threshold.

The LP's debt of $6.3 million and a portion of the prepayment associated with that debt of
$500,000, will #)e deducted from the purchase price to be paid to the Sellers, but are not deducted
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from the size-of-transaction as the debt of an LP must be added to its purchase price for HSR
purposes.

Please let us know if the above does not accurately reflect our telephone conversation or

if you disagree with our analysis. We very much appreciate your help on this matter and do not
hesitate to contact the undersigned at ﬁif you have any questions.

Very truly yours,




