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Michael Verne

From:

Sent:

To: Michael Vern

Subiject: 801.15/802.50 question
Dear Mike:

First off, I've never asked you a question via e-mail before so want to make

sure you're okay with this format. If vou'd prefer to stick with phone
calls please just give me a call and we'll discuss. In any

event | promise not to start riddling you with e-mails ...

- My question relates to the interplay between 802.50 and 801.15, as discussed
in Interpretation 263 in the old PNPM. That interpretation was proposed to

be changed in the draft updates that | saw (recall | was involved in

connection with updating the LLC interpretations), so as to read as follows:

263. Applicable Rules: 802.50; 801.15

Issue: To what extent are asset acquisitions of both foreign and
U.S. assets, aggregated for purposes of determining whether notification is
required?

Facts: Suppose that X, a U.S. company, will acquire all of Y's
assets and that the size-of-person and commerce tests are met. Y's assets
consist of:

A U.S. plant, valued at $10 million which generated $10 miilion in
revenues in the most
recent fiscal year.

A foreign plant, valued at $20 million, which had no sales into the
U.S. in the most
recent fiscal year.

Another foreign plant, valued at $40 million, which
had $45 million in sales into the U.S. in the most recent fiscal year.

Analysis: 802.50(a) provides that "The acquisition of assets
located outside the United States shall be exempt from the requirements of
the act unless the foreign assets the acquiring person would hold as a
result of the acquisition generated sales in or into the U.S. exceeding $50
million during the acquired person’s most recent fiscal year, combined with
such sales to date since the end of that fiscal year."

The combined sales into the U.S. of the two foreign plants total $45
million and therefore do not exceed the limitation of 802.50(a) and are
exempt under that section.
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801.15(b) states that assets exempt under 802.50(a) will not be held
as a result of the acquisition unless the limitation in that section, the
$50 million in sales into the U.S., would be exceeded as a result of the
acquisition. Since the only other component of the transaction is the
acquisition of assets located in the U.S., the U.S. sales attributable to
those assets would not be aggregated with the sales into the U.S. of the
foreign assets, therefore the limitation in 802.50(a) is not exceeded, and
the foreign assets are not held as a result of the acquisition.
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Since the only assets held as a result of the acquisition are valued
at only $10 million, the size-of-transaction test is not satisfied and the
transaction is not reportable.

My questions are:

1. Does the above interpretation represent the current view of the PNO
staff, or does the interpretation printed in the existing PNPM still stand?
The difference, as I'm sure you realize, lies between the text which |
italicized above vs. the original text.

2. Assuming this is the current view, would the same analysis apply
under 802.51 if all the hypothetical acquisitions were voting securities
instead of assets?

3. If this is the current view, I'm unclear how to reconcile it with
Example 4 to 801.15. | realize this question is a bit more open-ended so to
avoid you having to write any sort of lengthy e-mail, feel free to call me

on this one.
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Thanks Mike. ALBUTABYE TO L. 5.
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This email is confidential and may also be privileged. If you are
intended recipient please notify us immediately by telephoning
and requesting the Technology Services Helpdesk. You should not copy it or
use it for any purpose nor disclose its contents to any other person.




