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To: e Villavicencio™ <avillavicencio @ftc.gov>

Date: Mon, Oct 22, 2001 9:47 AM
Subject: RE: Quick Question
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----- Original Message-----
From: Alice Villavicencio [mailto:avillavicencio@ftc.gov]

Senis 4:43
T
Subject: Re: Quick Question
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To the FTC -- the Acquiring Person must file two copies ot the Notification
and Report Form with one set of documentary attachments; and the Acquired
Person also must file two copies of the Notification and Report Form with

one set of documentary attachments. (This includes one affidavit with

original signature and one certification page with original signature.)

Note, you may submit copies of Affidavit and Certification page with your
Filing, then follow-up ASAP with the one original of these.

To the Department of Justice-- the Acquiring and the Acquired must submit
three copies of the Notification and Report Form and on set of documentary
attachments. (No originals need to be submitted to DOJ.)

In cash tender offer transactions and other transactions pursuant to Rule
801.30, the Acquiring Person must submit a copy of the Notice that was
provided to the Acquired Person to both FTC and DOJ. The Acquiring Person
completes and submits an Affidavit pursuant to Rule 803.5(a); and the
Acquired Person Does Not complete an Affidavit For the most recent Form and
Instructions, please check our website www.ftc.gov, click on Bureau of
Competition, go to Premerger/Hart-Scott-Rodino (another way to get to
Premerger Menu is www.ftc.gov/be/hsr/hsr.htm), then click on Form and
Instructions.

was helpful.

10/22/01 7:54 AM >>>

e,
mentioned in his voicemail, | was hoping you could answer a quick
question. If we are dealing with an all cash agreed tender offer - can you
please confirm if the bidder and target can file a joint notification

report?

Thanks for your help.
Regards,
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